Omgeving

Omgeving

De gemeente Putten, gelegen op de Veluwe, telt ruim 24.000 inwoners. Het groene en gastvrije dorp kenmerkt zich door afwisseling: bossen, water, een gezellig centrum, agrarische ondernemingen en bedrijvigheid.

De bevolking van Putten is erg vriendelijk en bijzonder sociaal, in aanmerking genomen het grote aantal bloeiende verenigingen en vrijwilligersactiviteiten. Het dorp heeft een gemoedelijke sfeer met een typisch Veluws karakter.

 

Landgoed Uylenborgh ligt aan de Vanenburgerallee, ten westen van het dorp Putten. In de omgeving zijn mooie fiets- en wandelroutes die voeren langs allerlei bijzonderheden. Kasteel de Vanenburg, Museumboerderij de Mariahoeve en Pluktuin het Platteland zijn vanaf het landgoed gemakkelijk te voet te bereiken.

 

De autosnelweg (A28) en het station Putten zijn met de auto binnen vijf minuten bereikbaar. Om in het centrum van Putten te komen bent u ongeveer tien minuten kwijt. Steden zoals Amersfoort of Harderwijk of het vliegveld Lelystad zijn binnen een half uur bereikbaar.