logo
uil

Woningen

Op landgoed Uylenborgh worden twee woongebouwen gerealiseerd. Beide gebouwen zijn bedoeld om een drietal woningen in te realiseren.

Het eerste gebouw  is ontworpen en goedgekeurd door gemeente en de Commissie voor Ruimtelijke kwaliteit (de vroegere ‘welstandscommissie’). Het geheel is gelegen op een ruim perceel van bijna 10.000 m2 binnen de grandeur van een gracht. Dit gebouw is opgedeeld in drie zeer royale luxe woonhuizen: het hoofdgebouw, de zijbeuk en de toren.

1. Het hoofdgebouw bestaat uit drie woonlagen en heeft een vrij in te delen woonoppervlakte. Deze oppervlakte bedraagt totaal circa 785 m2, wanneer gekozen wordt voor het realiseren van souterrain. Ook de functie van een souterrain is vrij te kiezen, u kunt dan denken aan bijvoorbeeld een zwembad, fitnessruimte, cinema of naar wens alle drie! Het hoofdgebouw is een eyecatcher van formaat, gevormd in een aansprekende tijdloze neoklassieke bouwstijl.

2. De zogenaamde zijbeuk bevindt zich aan de rechterkant van het woongebouw. Het bestaat uit een drietal woonlagen en heeft een woonoppervlakte van ongeveer 554 m2 (incl. optionele souterrain). Deze woning is vrij in te delen en is gelegen op het zuiden, zodat er veel licht en ruimte zal worden ervaren. Het realiseren van een kantoor of praktijkruimte behoort tot de mogelijkheden. Bij deze woning behoort een dubbele garage.

3. De toren heeft vier bouwlagen en is met name uniek door zijn verschijningsvorm. Luxe woontorens worden in Nederland bij zeer hoge uitzondering aangeboden. De toren is de plaats waar sfeer, stijl en allure voorop staan. De combinatie van een landgoed met een toren maakt het geheel echt compleet. De toren is geheel naar uw wens in te delen en maakt zo ook een kantoor, werkruimte of atelier op hoog niveau mogelijk, waar u zich terug kunt trekken van alle beslommeringen op de grond.

De kwaliteiten van dit ensemble zijn:

  • Tenminste energielabel A (nieuwbouw)
  • Nieuwbouw dus weinig onderhoud voor in de toekomst
  • Bijzondere en omvangrijke woningen
  • Veel keuzevrijheid om uw droomhuis tot in detail te realiseren
  • Uitstekende centrale ligging, uitvalswegen binnen 5 min. te bereiken
  • Traditionele en hoog kwalitatieve bouw
  • Veilig geleden binnen de contouren van de gracht
  • Op een NSW gerangschikt landgoed, wat ook in de toekomst behouden blijft

Dit is een unieke mogelijkheid om uw droomhuis te realiseren: een zeer stijlvol landhuis met een neoklassieke uitstraling, midden in de rust en ruimte van de veluwse natuur. Deze drie woningen zijn nu te koop, voor verdere verkoopinformatie kunt u contact opnemen met dhr. Johan de Boer  van Boerstaete makelaardij.